testingGROUNDS

Testomgeving voor pilots en experimenten

Om pilots en experimenten te kunnen uitvoeren beschikt theGROUNDS over testingGROUNDS. Een gebied van zes hectare op Schiphol Noordwest en een agrarisch gebied van circa 14 hectare. Deze proeftuin maakt het mogelijk om duurzame innovatie op de luchthaven te versnellen.

testingGROUNDS is nadrukkelijk bedoeld voor tijdelijk onderzoek en experimenten, niet voor de complete ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Alle members en partners van theGROUNDS kunnen op aanvraag gebruik maken van de testomgeving. Gezamenlijke initiatieven worden in het bijzonder gestimuleerd.

LAB containers
Op testingGROUNDS staan vijf containers die gemaakt zijn van volledig hergebruikte materialen. Een daarvan is ingericht als bezoekers- en vergaderruimte. Twee zijn er in gebruik als werk- en testruimte voor het programma ES2020. En twee zijn er beschikbaar voor andere pilots of experimenten. De LAB container is ontworpen door We Beat the Mountain, dat producten ontwerpt en produceert van 100% gerecycled materiaal.

Projecten op testingGROUNDS
Bekijk voorbeelden van projecten op testingGROUNDS

Vergaderen in een LAB container
De LAB container op testingGROUNDS doet dienst als bezoekers- en vergaderruimte. Deze is te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.

testinggrounds

Zelf een pilot uitvoeren?
testingGROUNDS is de testomgeving voor duurzame innovaties op luchthaven Schiphol. Gebruik maken van deze proeftuin?
direct-contact